Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Rendezvények

Karácsonyvárás és Új év köszöntés a Szent Jácint Görögkatolikus Óvodában

Karácsonyvárás és Új év köszöntés a Szent Jácint Görögkatolikus Óvodában...


Szokásainkhoz híven 2022. decemberében is egy hetes programsorozattal várta a karácsonyt a Szent Jácint Görögkatolikus Óvoda apraja-nagyja. Minden nap élmény dús, tartalmas programokkal kedveskedtünk a gyerekeknek, többek közt bábelőadással, családi barkácsolással és közösen vártuk a Jézuskát is.

A nagycsoportos gyerekek kántálással készültek a Karácsonyra, szorgalmasan tanulták az énekeket, hogy előadásukkal megörvendeztessék az ovisokat, de szívesen fogadták őket városunk intézményeiben és a vasárnapi Szent Liturgián a Görögkatolikus templomban.

Mint, minden évben most is a felnőttek mese előadása zárta a karácsony váró hét programjait. Az óvoda dolgozói Jézus Krisztus születése történetének előadásával kedveskedtek a gyerekeknek.

Január 6-án Jézus Krisztus megkeresztelkedésének nagy ünnepére emlékeztünk. Ezen a napon az óvoda dolgozói és a gyerekek is részt vettek a vízszentelési szertartáson. 

Rendszergazda 2023 February 16 167 olvasás Nyomtatás