Szent Jácint Görögkatolikus Óvoda - Hírek
Navigáció
Egérkövető ;-)

Szavazás
Mit gondol az új honlapról?

Tök jó!!!
Tök jó!!!
60% [3 Szavazat]

Egész jó!
Egész jó!
40% [2 Szavazat]

Közepes
Közepes
0% [0 Szavazat]

Elmegy...
Elmegy...
0% [0 Szavazat]

Vacak
Vacak
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 5
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2013.12.12
Az óvoda képekben

pic

pic

Köszöntés

pic1

Görkapocs Fesztivál 2016.

Az idei évben augusztus 11-én Nyíregyházán került megrendezésre a Görkapocs Fesztivál, melyen Óvodánk is részt vett. A fesztiválon a Görögkatolikus Metropólia mindhárom Egyházmegyéjéből érkeztek oktatási és szociális intézmények, akik rövid kis produkciókkal fogadták az érdeklődőket a színpadon. A Szent Jácint Görögkatolikus Óvoda Tűzmanói pedig mindenkit lenyűgöztek tudásukkal és ügyességükkel.

Nyílt hét a leendő óvodásoknak

Óvodánk idén is nyílt hetet tartott a szeptemberben újonnan érkező óvodásoknak. Augusztus első hetében a gyerekek közös programok által ismerkedhettek az óvodai környezettel, a leendő óvónéniknek, játékokkal. Bízunk benne, hogy szeptembertől ugyan ilyen lelkesedéssel, vidáman és vágyakozva kezdik majd az óvodát.

Csapatépítő Penészleken

2016. június 17-én óvodánk dolgozói csapatépítő napon vettek részt a Penészleken található Dózer Horgásztó és Ligetalja Szabadidőparkban. A nap folyamán lehetőségünk volt hosszú sétát tenni a tó körül,megcsodálni a gyönyörű tájat, betekinthettünk az esküvői rendezvények helyszínéül szolgáló kis kápolnába is. A finom ebéd elfogyasztása után aki kedvet kapott a fürdőzéshez, megmártózhatott a termálvizes medencében, de akadtak olyanok is akik vízibiciklivel járták körbe a tavat. Intézményvezetőnk egy- egy szál fehér rózsával köszönte meg mindenkinek az egész éves munkáját. Ez úton is köszönjük neki a szervezést és a lehetőséget. A délutáni órákban élményekkel tele, jókedvűen tértünk haza.

A Szent Miklós Szeretetotthon évfordulója

2016. május 28-án Szent Liturgiával ünnepeltük a Szent Miklós Szeretetotthon és Menedékház 20 éves évfordulóját. A Liturgián részt vett Keresztes Szilárd érdemes püspök is, aki 20 éve áldotta meg és szentelte fel az épületet.

Évzáró, Ballagás 2016.

2016. június 03-án megrendezésre került óvodánk Évzáró és Ballagási ünnepsége.

Az iskolába készülőknek sok sikert és kitartást kívánunk az előttük álló hosszú útra! A nyárra pedig mindenkinek sok-sok pihenést és szórakozást!

Orsi koncert 2016.

2016. május 30-án Orsi látogatott el hozzánk, aki új, játékos dalaival lepte meg a gyerekeket.

Apák focija 2016.

2016. május 25-én az idei évben is megrendeztük Apák focija programunkat. Számos apuka tornázott, focizott gyermekével ezen a napon. A vándor kupát idén is a Ficánka csoport nyerte el. A nap zárásaként a XIXO jóvoltából a gyerekek ízesített üdítőitalt kaptak. A program megvalósításában Obsitos Norbert a sportpályán szervezett zenés bemelegítésben és a mérkőzések lebonyolításában volt segítségünkre. Közreműködését ez úton is köszönjük.

Ovi- foci

Véget ért a 2015-16-os nevelési év Bozsik programjában zajló ovi-foci. Az őszi és a tavaszi rangadók után a záró verseny is lezajlott. Gyerekeink a balkányi Barackvirág és az újfehértói Istenszülő Oltalmáról Elnevezett Óvoda gyerekeivel vívtak rangadókat.

Zárás képpen 2016. 05. 12-én Nagykállóban a városi sportpályán versenyjátékokkal zártuk az idei év ovi-fociját. A gyerekek focilabdát és karkötőt kaptak ajándékba.

Kirándulás Hodászon

2016. május 11-én óvodánk Pipacs csoportja Hodászra látogatott az Angyalok Kertje Görögkatolikus Óvodába, ahol tartalmas programokon vehettek részt.

Családi nap 2016.

2016. május 10-én családi napot szerveztünk óvodánk udvarán, melyre nagy örömünkre nagyon sok szülő látogatott el.

Ovigála 2016.

Az idei évben május 6-án került megrendezésre intézményünk Ovigálája, melyen a gyerekek nagyszerű produkciókkal kápráztatták el a vendégeket.

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 90
· Legújabb tag: furodat
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

2015.01.05. 17:10
Sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk mindenkinek! _bold

2013.12.12. 13:43
Várjuk a további beírásokat.... B)

2013.12.12. 01:50
Pusszantok mindenkit !!!! :)
Generálási idő: 0.12 másodperc 61,537 egyedi látogató